Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

The infinity gauntlet

Για τον σκοτεινό Τιτάνα ΘΑΝΟΣ, το Γάντι ήταν το Άγιο Δισκοπότηρο, το απόλυτο βραβείο που ποθούσε πάνω από οτιδήποτε άλλο. Μαζί μ’ αυτό, έρχεται η παντοδυναμία∙ ο απόλυτος έλεγχος όλων των πλευρών του χρόνου, του χώρου, της δύναμης, της πραγματικότητας, του μυαλού και της ψυχής. Η απόκτηση της υπέρτατης ισχύος θα σήμαινε την αρχή ενός μαύρου εφιάλτη για το υπόλοιπο σύμπαν.

Τώρα, στην άκρη του Αρμαγεδδώνα και με οδηγό τον μυστηριώδη Άνταμ Γουόρλοκ, οι υπερήρωες της Γης ενώνονται σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ματαιώσουν την παρανοϊκή κατάδυση αυτού του μηδενιστικού θεού στην γαλαξιακή αυτό-καταστροφή.

Αν οι ήρωες αποτύχουν, οι αστρικοί θεοί του σύμπαντος περιμένουν να εισέλθουν στη μάχη. Μα, σε μια τέτοια απίθανη κοσμική σύγκρουση, θα επικρατήσει κανείς;
Θα επιζήσει κανείς;

Οι Εκδικητές, οι X-Men και σχεδόν όλοι οι ήρωες του Σύμπαντος της Marvel πρέπει να συμμαχήσουν για να πολεμήσουν ενάντια στον Θάνος, τον Παράφρονα Τιτάνα, που έχει γίνει το πιο πανίσχυρο πλάσμα του σύμπαντος!
Το Infinity Gauntlet, το κλασσικό, πια, διαστημικό έπος του Jim Starlin υπόσχεται να σας ταξιδεύσει σε μια περιπέτεια που θα κλονίσει τον χώρο και τον χρόνο!

Συγγραφέας: Starlin Jim
Εκδότης: Οξύ
ISBN: 9789604365524
Αριθμός Σελίδων: 256
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2018

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου