Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ - Ανθολογία

Μια φράση που παρά τη μεταφορική της έννοια στις μέρες μας, κάποτε εννοούσε ακριβώς αυτό που έλεγε. Την σίγαση των ασυρμάτων κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι μετακινήσεις και τα σήματα των στρατευμάτων στις αντίπαλες ομάδες.

Με την συμπλήρωση εκατό χρόνων από την λήξη της παγκόσμιας αυτής σύρραξης, νέοι και… λιγότερο νέοι δημιουργοί κόμικς, κλήθηκαν να αποτυπώσουν την φρίκη του πολέμου σε λίγα καρέ, σπάζοντας κάθε έννοια σιγής και προβάλλοντας το διαχρονικό ειρηνιστικό τους μήνυμα ενάντια στον παραλογισμό μίας εκ των μεγαλύτερων σφαγών που κατέγραψε η Iστορία.

Με ποικίλες αισθητικές, αφηγηματικές και εικαστικές προσεγγίσεις, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην παρούσα ανθολογία κατάφεραν να προσεγγίσουν ένα δύσκολο θέμα και να μιλήσουν μέσα από αυτό για την εμπειρία της φρίκης και τα τραύματα που αφήνει πίσω της, με τόνους δραματικούς, ενδοσκοπικούς αλλά και χιουμοριστικούς.

Το άλμπουμ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ αποτελεί την 17η ετήσια ανθολογία ιστοριών που δημιουργήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Έκθεσης Κόμικς και Παιχνιδιών Στρατηγικής Comic N’ Play.

1η Έκδοση: Νοέμβριος 2018
Είδος: Ανθολογία
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 128 / Έγχρωμο
ISBN: 978-618-5115-21-0

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου