Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Η «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» γράφτηκε το 1843, αποτελεί το πιο γνωστό και πιο αγαπημένο απ' όλα τα Χριστουγεννιάτικα αφηγήματα του Κάρολου Ντίκενς (1812-1870). Δεν εγκαινίασε μόνο το είδος της λεγόμενης «λογοτεχνίας των Χριστουγέννων», αλλά και καθιέρωσε τον συγγραφέα της ως τον γνησιότερο (και ακόμα αξεπέραστο) εκφραστή της φιλοσοφίας της αγάπης, της αδελφοσύνης και της κατανόησης, που θα 'πρεπε να διέπει τη ζωή μας - κι όχι μόνο τις γιορταστικές μέρες. Κανείς άλλος στην Παγκόσμια Λογοτεχνία δεν επένδυσε με τόση τρυφερότητα μια ιστορία με φαντάσματα και ποτέ φαντάσματα δεν είχαν τόσο χιούμορ, δεν ανάδιναν τόση ζεστασιά και δεν υπήρξαν πιο ευπρόσδεκτα!

Αναφέρεται στην ιδεολογική, ηθική και συναισθηματική μεταστροφή του παράξενου και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ μετά την υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τον πεθαμένο συνεταίρο του Τζέικομπ Μάρλεϊ και από τα φαντάσματα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος.

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία μεταφέρεται λοιπόν σε ένα εξαιρετικό Graphic Novel που θα μας κάνει να ξανανιώσουμε παιδιά. Η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά την ανθρωπιά και την συγκίνηση.

Δημιουργοί Patrice Buendia, Jean Marc Stalner, Κάρολος Ντίκενς
Ημερ. Έκδοσης Δεκέμβριος 2020
Αριθμός Σελίδων 60
Διάσταση 21 Χ 28 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-618-2060-18-6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου