Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

JUSTICE LEAGUE VOL.1: Η ΟΛΟΤΗΤΑ

ΝΕΑ EΠΟΧΗ. ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΝΕΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ.

Ο Σούπερμαν. Ο Μπάτμαν. Η Γουόντερ Γούμαν. Ο Άκουαμαν. Ο Φλας. Ο Σάιμποργκ. Ο Γκριν Λάντερν. Η Χόκγκερλ. Ο Αρειανός Ανθρωποκυνηγός. Εννέα ήρωες με δυνάμεις τόσο διαφορετικές όσο και οι προσωπικότητές τους, που έχουν όμως ένα κοινό: Την αφοσίωση στην υπεράσπιση της Γης.
Είναι η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης.
Και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο.
Την αποκαλούν η Ολότητα: Η συγκεντρωτική ουσία της μυστικής πηγής όλων των πραγμάτων. Όταν τσακίζεται κατά την προσγείωσή της στην έρημο της Νεβάδα, όλοι και όλα που έρχονται σε επαφή μαζί της…αλλάζουν. Και δύναμη σαν αυτή, ελκύει τους πεινασμένους για δύναμη. Τους τρελούς, τους ανηλεείς, τους τερατώδεις.
Τη Λεγεώνα του Ολέθρου.
Ο Λεξ Λούθορ έχει συγκεντρώσει τις αρχι-νεμέσεις της Λεγεώνας της Δικαιοσύνης –τον Σινέτρο, τον Μπλακ Μάντα, την Τσίταχ, τον Γκορίλα Γκροντ και τον ίδιο τον Τζόκερ– σε μια ασταμάτητη συμμαχία, που αποσκοπεί να αρπάξει την Ολότητα και να την χρησιμοποιήσει για τα δικά της ανείπωτα σχέδια, αρχίζοντας με ένα ολοκαίνουριο Σώμα Λάντερν…
Λεγεώνα εναντίον Λεγεώνας. Οι μεγαλύτεροι ήρωες και οι μεγαλύτεροι εγκληματίες συγκρούονται στο JUSTICE LEAGUE: Η ΟΛΟΤΗΤΑ, από τον διάσημο συγγραφέα Scott Snyder (DARK NIGHTS: METAL), τους σχεδιαστές Jorge Jimenez, Jim Cheung και Doug Mahnke και τον guest συγγραφέα James Tynion IV.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών JUSTICE LEAGUE #1-7.

Μια νέα εποχή για το σύμπαν της DC ξεκινά εδώ!

«Αγνή, συγκεντρωμένη χαρά από ένα κόμικ».
– POLYGON

«Ένα βιβλίο πρώτης τάξης από μια ομάδα πρώτης τάξης».
– COMICOCITY

«H Λεγεώνα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ».
– IGN

«Το JUSTICE LEAGUE είναι όλα όσα αγαπάτε στην ομάδα, αλλά ανεβασμένα στο 11!»
– NERDIST

Διαστάσεις: 16,5 x 25cm
Σελίδες: 176
Συγγραφείς: SCOTT SNYDER, JAMES TYNION IV
Σχέδιο: JORGE JIMENEZ, JIM CHEUNG
Eκδόσεις Οξύ
ISBN 9789604367917

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου