Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Dune: Οίκος των Ατρειδών, Tόμος Β’

Ο Λίτο Ατρείδης φέρνει νέα για την επανάσταση που ετοιμάζεται στον Ιξ, αλλά οι ηγέτες της πόλης παίρνουν μια απόφαση που ίσως βάλει σε κίνδυνο τις ζωές όλων, καθώς ο διάδοχος του θρόνου, Πρίγκιπας Σαντάμ, σχεδιάζει να κατακτήσει τον πλανήτη.

Στο μεταξύ, ο Πάρντοτ Κάινς αρχίζει να εξαπλώνει το εξωπραγματικό του όνειρο να γεωδιαμορφώσει τον πλανήτη των ερήμων, τον Ντιουν, σε μία όαση, καθώς οι Φρέμεν αρχίζουν να αμφισβητούν τα κίνητρά του… αλλά και το αν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του.

Το Dune: Οίκος των Ατρειδών, που περιλαμβάνεται στη λίστα μπεστ σέλερ των New York Times, μεταφέρεται για πρώτη φορά σε κόμιξ, και σε διασκευή και σενάριο των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, οι οποίοι υπογράφουν και το ομότιτλο μυθιστόρημα, που είναι βασισμένο στις σημειώσεις του δημιουργού του Dune, Frank Herbert και σε εικονογράφηση του Dev Pramatik (Paradiso).

«Μια ιδανική εισαγωγή στον κόσμο του Dune»

–Graphic Policy

«Μια άρτια, προσεγμένη και πανέμορφη διασκευή σε κόμιξ που καταφέρνει να απευθύνθεί στους φανς των βιβλίων χωρίς παράλληλα να αποθαρρύνει τους νέους αναγνώστες.»

– Multiversity Comics

«To Dune: Οίκος των Ατρειδών αποτελεί μια εκπληκτική εισαγωγή στην πολύπλοκη ιστορία του σύμπαντος του Dune.»

–Monkeys Fighting RobotsΣυγγραφέας: Herbert Brian, Anderson Kevin J.
Εκδόσεις: Anubis
ISBN: 978-960-623-304-3
Ημ. Έκδοσης: 01/11/2021
Αριθμός Σελίδων: 112
Διαστάσεις: 17 x 26
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου