Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Κλασικές Ιστορίες Popeye #1 - Το Μωβ Μαργαριτάρι

Ο Μπαντ Σάγκεντορφ είναι ο δημιουργός με τη μακροβιότερη πορεία στο στριπ του Ποπάυ. Δημιούργησε εκατοντάδες ιστορίες του αγαπητού ναυτικού, τόσο σε μορφή κόμικς όσο και σε μορφή ημερήσιων και κυριακάτικων στριπ εφημερίδων, και πλαισίωσε το σύμπαν του αγαπημένου μας ναυτικού με πολλούς νέους χαρακτήρες. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσω των περιοδικών της εκδοτικής «Δραγούνης» που έβγαιναν στα περίπτερα από το 1973 έως τα μέσα της δεκαετίας του ‘90. Όμως για πρακτικούς λόγους, οι ιστορίες του υπέστησαν αλλαγές, μιας και δημιουργούνταν για να τυπωθούν σε αμερικανικές εφημερίδες, όχι σε περιοδικά κόμικς του περιπτέρου.


Στη σειρά Κλασικές Ιστορίες Popeye, παρουσιάζουμε τις ιστορίες αυτές στην αυθεντική, πρωτότυπη μορφή τους. Πρόκειται για μία σειρά δικής μας παραγωγής, με σκοπό να διαβάσουμε τις περιπέτειες του διάσημου ναυτικού χωρίς καμία περικοπή, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκαν στην Αμερική. Ο κλασικός Ποπάυ διά χειρός Μπαντ Σάγκεντορφ επιστρέφει, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα διαβάσουμε τις ιστορίες του στην αυθεντική μορφή τους!

Ο πρώτος τόμος περιλαμβάνει επτά περιπέτειες από την περίοδο 1969 - 1971. Πρόκειται για ιστορίες που έχουν αναδιανεμηθεί πρόσφατα από την King Features Syndicate και διατίθενται επεξεργασμένες και έγχρωμες:
Το Μωβ Μαργαριτάρι!
Ποιος Είμαι;
Τα Φεγγαροαβγά!
Η Κληρονόμος!
Ματιπάυ, ο Πειρατής!
Ο Φωστήρας!
Η Νύφη!


Δημιουργοί Bud Sagendorf
Ημερ. Έκδοσης Αύγουστος 2022
Αριθμός Σελίδων 232
Διάσταση 21 X 19 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-618-5531-90-4
Εκδόσεις: Μικρός Ήρως

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου