Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Fortnite X Marvel: Zero War #5

To Fortnite συναντά το σύμπαν της Marvel σε μια αξέχαστη υπερδιαστατική μάχη, στη μίνι σειρά 5 τευχών που κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε 30 χώρες.

Η συναρπαστική μάχη για τη μοίρα της πραγματικότητας, που έφερε τους κορυφάιους ήρωες αντιμέτωπους με ανείπωτους κινδύνους, φτάνει στο τέλος της στο πέμπτο τεύχος της σειράς…

Kάθε τεύχος περιέχει έναν μοναδικό κωδικό, τον οποίο οι αναγνώστες μπορούν να εξαργυρώσουν δωρεάν μέσα στο παιχνίδι, αποκτώντας στολές και άλλα αντικείμενα, μία εβδομάδα νωρίτερα από την κανονική, επί πληρωμή κυκλοφορία τους στο online κατάστημα του παιχνιδιού. Εξαργυρώνοντας τους κωδικούς και από τα πέντε τεύχη, οι αναγνώστες θα κερδίσουν ως δώρο τη στολή του Fortnite X Marvel: Zero War – Πόλεμος Μηδέν.

Το σενάριο της μίνι σειράς Fortnite X Marvel: Zero War – Πόλεμος Μηδέν υπογράφουν ο βετεράνος σεναριογράφος της Marvel, Christos Gage (SPIDER-GEDDON, AVENGERS ACADEMY) και ο Υπεύθυνος Δημιουργικού της Epic Games, Donald Mustard, σε εικονογράφηση του Sergio Dávila (CAPTAIN MARVEL), σε μια σειρά που θα έχει τεράστιες επιπτώσεις και στα δύο σύμπαντα!

Το Fortnite αποτελεί το κορυφαίο αυτή τη στιγμή διαδικτυακό παιχνίδι παγκοσμίως, με περισσότερους από 300 εκατομμύρια χρήστες, ενώ οι 29 μέχρι σήμερα κινηματογραφικές ταινίες του Marvel Cinematic Universe έχουν ένα συνολικό παγκόσμιο box office που ξεπερνάει τα 27 δισ. δολάρια, στο πιο δημοφιλές franchise κινηματογράφου και τηλεόρασης!


Συγγραφέας: Mustard Donald, Cage Christos
ISBN: 977-294-491-800-05
Fortnite X Marvel, Βιβλίο: 5
Ημ. Έκδοσης: 29/09/2022
Αριθμός Σελίδων (Έντυπο): 36
Διαστάσεις: 16,5 x 24
Μετάφραση: Κωνσταντίνος Κυριακού

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου