Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

AthensCon 2022 - 26 & 27 Νοεμβρίου 2022 - Κλειστό Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do

WE ARE BACK!

Tο AthensCon, το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα, επιστρέφει μετά από τρια χρόνια απουσίας για την έκτη του χρονιά στις 26 & 27 Νοεμβρίου στο γνωστό του σπίτι. Το Κλειστό Στάδιο Παλ. Φαλήρου (Tae Kwon Do), θα γεμίσει και πάλι για ένα ολόκληρο διήμερο με αγαπημένους ήρωες, χαρακτήρες από ταινίες, βιβλία, κόμικς και video games. To AthensCon είναι η εκδήλωση που ταξιδεύει τους επισκέπτες του σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου. Τους προσφέρει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μάγευουν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου. Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay όλα ζωντανεύουν μπροστά μας για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

Φέτος μας τιμούν με την παρουσία τους θρυλικοί καλλιτέχνες και δημιουργοί από όλα τα μέρη της υφήλιου. (Dominique Tipper, Frank Quitely, Fred Van Lente, Rafa Sandoval, Lucio Parrillo, Carla Cohen, Laura Braga, Chris Jaymes, David Baldeon, Vitale Mangiatordi, Luca Laca Montagl, Lucid Belle). Γνωρίστε από κοντά την την Naomi Nagata μηχανικό του διαστημόπλοιου Rocinante από την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας The Expanse. Μιλήστε με τον Fred Van Lente συγγραφέα γνωστών ιστοριών των comics της Marvel και του Conan, ή τον Frank Quitely σχεδιαστή των X-men, Batman & Robin. Την Carla Cohen και Lucio Parrillo δυο από τους σημαντικότερους μοντέρνους σχεδιαστές εξωφύλλων στο χώρο των κόμικς και όλους τους υπόλοιπους αξιόλογους καλεσμένους μας.

90 σκιτσογράφοι / εικονογράφοι από τη χώρα μας, γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο, αλλά και νέοι που ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τα έργα τους προς τέρψη των επισκεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιούνται signings από όλους τους παρευρισκόμενους καλλιτέχνες, θα πωλούνται υπογεγραμμένα έργα από τους ίδιους, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα και να φωτογραφηθούν με τους παραπάνω αγαπημένους καλλιτέχνες και ηθοποιούς.




Στην αρένα και τα διαζώματα των συνολικά 8500τ.μ. το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί περισσότερους από 150 εκθέτες, να φωτογραφηθεί αντιμέτωπος με τον Darth Vader, και σε άλλες μοναδικές για την χώρα μας διαδραστικές δραστηριότητες.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς με απίθανα δώρα, να παίξουν video games γνωστών εταιριών να μάθουν νέα επιτραπέζια που δεν γνώριζαν ως τώρα χάρη στο διαγωνισμό "Το Επιτραπέζιο". Φυσικά δεν γίνεται να λείπουν οι εκπληκτικοί Cosplayers, που θα κατακλύσουν τον χώρο και θα προσπαθήσουν να σπάσουν το ρεκόρ συμμετοχής τους ξεπερνώντας τον αριθμό των 700+ κουστουμιών που μας τίμησαν το 2019!!!

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας θα φιλοξενηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του AthensCon, δωρεάν ομιλίες και εργαστήρια. Οι καταξιωμένοι καλεσμένοι μας θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις και την εμπειρία τους, καλύπτοντας ένα πραγματικά ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων από τον κόσμο των κόμικς, του gaming, του κινηματογράφου, αλλά και του φανταστικού σε όλες του τις μορφές.




Φύσικα όλα τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα από όλα όσα θα συναντήσουν οι επισκέπτες μέσα στο συνέδριο μας. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στο AthensCon, όπου μπορείτε να έρθετε εύκολα με αυτοκίνητο, τραμ και λεωφορείο. Διαθέσιμο δωρεάν πάρκινγκ.

Μην το χάσετε!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ:

Disney Plus Vodafone Tv Star Nintendo Γαλλικό Ινστιτούτο Caprice CD Media Mad Tv Mad Radio Alu Beer




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου