Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Batman / Dylan Dog - Η Σκιά της Νυχτερίδας

Δύο ήρωες της σκιάς, της νύχτας και του εφιάλτη συναντιόνται σε μια συνεργασία - ορόσημο των εκδόσεων της DC και του Bonelli. Ο διεθνώς φημισμένος προστάτης του Γκόθαμ, Μπάτμαν, και ο επί-40-χρόνια best-seller στην Ιταλία Βρετανός ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντύλαν Ντογκ, μπλέκουν σε μια νέα περιπέτεια, που όπως γράφει και το comicbook.com: «Η εκτέλεση είναι τόσο καλή που υπενθυμίζει στους αναγνώστες γιατί και τα δύο ονόματα θεωρούνται από τα κορυφαία της 9ης Τέχνης».

Η επικίνδυνη συμμαχία ανάμεσα στον Τζόκερ και τον Δόκτωρ Ξάμπαρας φέρνει τον Άνθρωπο Νυχτερίδα στο Λονδίνο του Ερευνητή του Ανεξήγητου. Ο Μπάτμαν και ο Ντύλαν Ντογκ πρέπει να αφήσουν τις διαφορετικές κοσμοθεωρίες τους περί Κακού και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δώσουν τέλος στην τρομερή απειλή που έχει σχεδιάσει ο τρελός πρίγκιπας κλόουν του εγκλήματος!

Στη Σκιά Της Νυχτερίδας βλέπουμε δύο πραγματικά σύμβολα του παγκόσμιου κόμικς, πλάι πλάι για πρώτη φορά, σε σενάριο Ρομπέρτο Ρικιόνι, σχέδια των Βέρτερ Ντελ Έντερα και Τζίτζι Καβενάγκο, και χρώματα της Τζοβάνα Νίρο. Σε μια ειδική συλλεκτική έκδοση που όλοι οι φαν των δύο χαρακτήρων θα θέλουν να έχουν στη βιβλιοθήκη τους!


Εκδόσεις: Μικρός Ήρως
Δημιουργοί: Roberto Recchioni, Werther Dell’Edera, Gigi Cavenago
Ημερ. Έκδοσης: Μάιος 2024
Αριθμός Σελίδων: 220
Διάσταση: 21 Χ 28 εκ.
Χρώμα: Έγχρωμο
ISBN: 978-618-206-175-6

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου