Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ

Μεσαίωνας: Μια εποχή γεμάτη πολέμους, λιμούς, κυνήγια μαγισσών και …..ιππότες. Οι σιδερόφραχτοι πολεμιστές μπορεί να αιματοκύλησαν τον κόσμο έχουν, όμως και μια αστεία πλευρά την οποία φροντίζουν να αναδείξουν δεόντως οι Σταύρος Κιουτσιούκης (Οι Θλιβερές Περιπέτειες του Yellow Boy) και Κωστής Τζωρτζακάκης (ιστορίες του θα βρείτε κατά καιρούς, στο περιοδικό Γαλέρα).

Με αφορμή τα ιδανικά και τις αναζητήσεις της ιπποσύνης- όπως τα γνωρίσαμε μέσα από τα ιπποτικά μυθιστορήματα- και ακολουθώντας το πνεύμα του Terry Gillam και των Monty Pythons, οι δυο δημιουργοί καταθέτουν μια ιδιαίτερα αστεία εκδοχή μιας σκοτεινής, κατά τα άλλα, εποχής. Με όμορφο σχέδιο, καλογραμμένο σενάριο και με ιδιαίτερο (και ενίοτε μεταμοντέρνο) χιούμορ, οι Ιππότες φιλοδοξούν να αποτελέσουν ένα αρκούντως απολαυστικό ανάγνωσμα για όλες τις ηλικίες (αλλά καλό θα ήταν να είστε άνω των 17).

Οι Ιππότες κυκλοφορούν με 32 σελίδες προς 4,50 ευρώ από την Ένατη Διάσταση και θα το βρείτε στα καταστήματα κόμικς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
Σχέδιο: Κωστής Τζωρτζακάκης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου