Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Warcraft: Θρύλοι, Τόμος 3

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του δεύτερου τόμου, η εποποιία του «Warcraft Legends» συνεχίζεται με την τρίτη ανθολογία ιστοριών στο φανταστικό κόσμο του Warcraft.

ΔΑΙΜΟΝΑΣ
Οι δημιουργοί του «Warcraft: The Sunwell Trilogy», Richard Knaak και Jae-Hwan Kim, παρουσιάζουν το τρίτο μέρος της ιστορίας του Τραγκ Χάιμαουντεν, του ηρωικού νεκροζώντανου ταύρωνα. Αναζητώντας τν Βασιλιά των Νεκρών, ο Τραγκ φτάνει μέχρι τις παγωμένες κι αφιλόξενες εκτάσεις του Νόρθρεντ, όπου συναντά καινούριους συμμάχους... και καινούριους εχθρούς.

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ
Ένα ξωτικό του αίματος, φημισμένο για τις μαγικές του ικανότητες, κι ένας Λησμονημένος πολεμιστής συμμαχούν με σκοπό να πάρουν εκδίκηση από μια αδίστακτη Λοχαγό της Αλικης Σταυροφορίας. Τα συναισθήματά τους, όμως, θα τους φέρουν όλους αντιμέτωπους με τη μοίρα τους... και με το θάνατο.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ
Ο Κριζ είναι ένα επαγγελματικά άτυχο γκόμπλιν, το οποίο προσπαθεί να βρει τρόπο να βγάλει εύκολο χρήμα... ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει το Πνεύμα του Χειμώνα. Τα πάντα, όμως, θα αλλάξουν από τη στιγμή που θα γίνει άθελά του ο ήρωας μιας νεαρής γνώμου...

Η ΕΞΑΨΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
Ο Χέμετ Νέσινγκουαρι, ο πιο φημισμένος κυνηγός στο Αζεροθ, γίνεται ο απρόσμενος προστάτης τριών μαχαιρόδοντων κουταβιών, καθώς προσπαθεί να τα σώσει από πέντε αδίστακτους κυνηγούς...

Συγγραφείς: Knaak Richard A., Jolley Dan, Lewter Troy
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος
Σχήμα: 12,5 x 19 Σελίδες: 172
Ημερομηνία Εκδοσης: 25/5/2009

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου