Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Krak komiks #5


Το Krak Komiks είναι ο προσωπικός τίτλος comics του Τάσου Μαραγκού.
Δελτίο τύπου >>>
Στις σελίδες του πρώτου μέρους του τεύχους θα βρείτε την 5η και τελευταία (για τον 1ο κύκλο) συνέχεια της ιστορίας Hard Rock. Αυτή τη φορά, ο κεντρικός ήρωας Μάρκος τα έχει βάψει σκούρα! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αδιέξοδο και η φυγή από τη Σύρο, το νησί στο οποίο μεγάλωσε και έζησε, φαίνεται αβέβαιη. Ποία είναι η μόνη λύση που μπορεί να βρεθεί;;; Ο Τάσος Μαραγκός μας φυλάει μια έκπληξη για το τέλος του 1ου κύκλου του Hard Rock και μας προϊδεάζει ευχάριστα για το τι έπεται να συμβεί στον 2ο κύκλο. 
Το τεύχος συμπληρώνουν 2 comics του Κ.Ομίστα, 1 δισέλιδη βιογραφική ιστορία για τον Buenaventura Durruti και 1 ιστορία με τους Γόγο + Τζίμη (αγαπημένους ήρωες από το Hard Rock). Από το τεύχος δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και 1 ιστορία για το Greek Comics Wonderworld.
Επίσημη κυκλοφορία >>>
Το νέο τεύχος (#5) της σειράς Krak Komiks κυκλοφορεί στο επερχόμενο Comicdom Con Athens 2010, 16-18 Απριλίου 2010 (από τις 11:00 μέχρι τις 21:30). Τις ημέρες του φεστιβάλ, θα το βρείτε στον πάγκο της giganto books, στο ισόγειο του κτιρίου της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Mασσαλίας 22, Aθήνα, Tηλ.: 210.36.80.900). Το τεύχος θα πωλείται στην τιμή των 4,50 € (έκπτωση -1 € από την κανονική τιμή του).
Σχετικά links >>> gigantoblog σχετικά νέα/gallery



17x24
36 σελίδες.
Α/Μ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου