Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

GALAXIA 3: ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

«Δικαίως έχει ειπωθεί πως οι πόλεις της αυτονομημένης αποικίας του Ουρανού και ιδίως η πρωτεύουσα της, η Νέα Πέλλα είναι το αντίπαλο δέος της αποικίας του Κρόνου. Υπερσύγχρονη, ουτοπική και θηριώδης, το «Σμαράγδι του Ουρανού» όπως αποκαλείται, πλανάται πάνω στην αχανή, αέρια επιφάνεια του έβδομου πλανήτη του Ηλιακού συστήματος σαν σχεδία σε μια απέραντη γαλήνια θάλασσα. «Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται» και η Πέλλα, δείχνει πως έχει μια σκοτεινή πλευρά που ξέρει να την κρύβει καλά.»


Έτσι έχει χαρακτηρίστει χρόνια τώρα η περίφημη αποικία της Γης στον αέριο γίγαντα Κρόνο, ύστερα από τις τραγικές συνέπειες της μετάλλαξης που συγκλόνισαν τον κόσμο. Οι διαβόητοι πειρατές του Κρόνου, εξαγριωμένοι από την περιθωριοποίηση της φυλής τους, συνεχίζουν να λεηλατούν και να σκοτώνουν στιγματίζοντας την αποικία με τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Αποδεικνύοντας, έτσι, ότι η πραγματικότητα είναι πιο οδυνηρή από όσο παρουσιάζεται. Τώρα πια, όμως, η αποικία του Κρόνου έχει τραβήξει τα βλέμματα της υφηλίου –και ίσως όχι για τους λόγους για τους οποίους θα περίμενε κανείς...

Ο τρίτος κατά σειρά τόμος της διαστημικής περιπέτειας που δημιούργησε ο Λαγουβάρδος Μάνος! Στις σελίδες του κόμικ 160σελίδων θα γνωρίσουμε την Ναέρα και τον Άξελ που μπλέκουν σε μια πλεκτάνη συνωμοσίας από την ελίτ του πλανήτη Ουρανού. Άραγε τι είναι το μυστικό που τους έμπλεξε σε μια σειρά δολοφονιών?

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του τόμου θα γίνει στο Comicdom Con 2012!

Δημιουργός: Μάνος Λαγουβάρδος
Έγχρωμο 160 σελίδες
ISBN: 978-960-98627-9-0

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου