Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΜΙΚΣ: Βραβειο Κοινού


ΒΡΑΒΕΙΟ  ΚΟΙΝΟΥ

Δε θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα όποτε αντιγράφω από το site του comicdom:

Κάθε χρόνο, όλοι όσοι αγαπούν τα comics στην Ελλάδα περιμένουν το ανοιξιάτικο ραντεβού τους με το Comicdom Con Athens. Και ένας από τους λόγους είναι και η απονομή των μοναδικών βραβείων για την ελληνική σκηνή.

Από φέτος, όμως, τα πράγματα αλλάζουν. Καλλιτέχνες, εκδότες, δημοσιογράφοι, μεταφραστές, ιδιοκτήτες μαγαζιών comics και ιδιοκτήτες διαδικτυακών ιστότοπων συναποτελούν την Ακαδημία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΟΜΙΚΣ και είναι αυτοί που με την ψήφο τους αναδεικνύουν τις εκδόσεις και τους καλλιτέχνες που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε. Η Ακαδημία, λοιπόν, από φέτος παίρνει τη σκυτάλη από το Comicdom, μετονομάζει τα βραβεία σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΜΙΚΣ και εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

Θα ήταν, όμως, άδικο και άκαρδο να μην ακούγεται και η γνώμη ενός σημαντικού κριτή: του ίδιου του κοινού! Γι’ αυτό και ένα από τα βραβεία της βραδιάς απονέμεται από όλους εσάς, που με την ψήφο σας αναδεικνύετε την αγαπημένη σας δουλειά για τη χρονιά που μας πέρασε.

Βαγγέλης ΕΒΚΜη διστάζεις λεπτό και ψήφισε το καλύτερο ελληνικό comic, αυτοέκδοση, ακόμη και διαδικτυακό comic για τη χρονιά που πέρασε και γίνε μέρος της ιστορίας! Η ψηφοφορία δεν έχει κανέναν περιορισμό και ο οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει ενεργά με την επιλογή του. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμμετέχετε στην ψηφοφορία, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΚΟΜΙΚΣ.

Η τελετή της 1ης Απονομής Ελληνικών Βραβείων Κόμικς θα γίνει την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015, στα πλαίσια του Comicdom Con Athens 2015, στο αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22 στην Αθήνα. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο stand-up comedian Βύρων Θεοδωρόπουλος και στην απονομή θα συμμετέχουν δημιουργοί από τον ελληνικό χώρο των comics.


 Facebook   εχουν και facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου