Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

MANIFESTO anniversary edition

Το MANIFESTO anniversary edition είναι ένας πολυτελής, σκληρόδετος τόμος 224 έγχρωμων σελίδων. Συλλέγει ολόκληρη την ομώνυμη σειρά κόμικς του Ηλία Κυριαζή και περιλαμβάνει μια ολοκαίνουργια ιστορία καθώς και αδημοσίευτο υλικό

Για περισσότετες πληροφορίες στη σελίδα της indiegogo καμπάνιας χρηματοδότησης: indiegogo.com

Η σειρά ΜANIFESTO δημοσιεύθηκε σε δύο κύκλους στο ένθετο "9" της εφημερίδας Ελευθεροτυπία από το 2003 εώς το 2008. Οι ιστορίες συλλέχθηκαν σε δύο τόμους ("MANIFESTO" και "ΜΑΝΙFESTO ΔΥΟ") που έχουν πια εξαντληθεί.
Στο πρώτο κύκλο γνωρίζουμε το Βίκτωρα, έναν 20άρη που αγαπά τις ταινίες, αγαπά τα κόμικς και πολύ θα ήθελε να αγαπά και κάποια κοπέλα. Παρακολουθούμε τις καθημερινές περιπέτειες αυτού και της παρέας του, του Άλκη, του Λόγκαν και της Τιτίκας, γεμάτες μαστουρωμένους διαφημιστές, σπαθοφόρους λάτρεις του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, αιματηρούς κουκουναροπόλεμους και τη νεαρή γκοθού Δάφνη.
Στο δεύτερο κύκλο ο Βίκτωρας αγαπά ακόμη τα κόμικς -αν και ζώντας πια ως επαγγελματίας δημιουργος τον βασανίζουν κιόλας- και γνωρίζει την Έυα. Και ανάμεσα σε αφίξεις και αναχωρήσεις φίλων, το πανταχού παρόν πνεύμα του Spider-man και μπαρ αρκούδων θα δουν αν μπορούν να είναι μαζι.

Το MANIFESTO έτυχε πολύ θετικής υποδοχής από κοινό και κριτικούς. Κέρδισε πρώτο βραβείο σεναρίου και short story στα Comicdom Awards και πρώτο βραβείο σεναρίου στο Διαβαλκανικό Φεστιβάλ Κόμικς του Βελιγραδίου.






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου