Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

1985 - MARVEL

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΗΣ MARVEL ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!

Σ’ αυτή την πολυαναμενόμενη ιστορία, ο Mark Millar και ο Tommy Lee Edwards σας μεταφέρουν σε έναν παράξενο και εξωτικό κόσμο: το έτος 1985.
Εκεί, ο νεαρός Τόμπι Γκούντμαν ζει μια συνηθισμένη ζωή, γεμίζοντας τις μέρες του με κόμικ της Marvel για να ξεφεύγει από τη μητέρα του και τον πατριό του, και για να έρχεται κοντά με τον τεμπέλη αλλά με καλές προθέσεις πατέρα του.
Τα πράγματα έδειχναν πως θα συνέχιζαν έτσι επ’ άπειρον, μέχρι που ο Τόμπι έπεσε πάνω σε ένα παλιό σπίτι, που κατοικείται από τους εγκληματίες που τρομοκρατούν το Σύμπαν της Marvel.
Στην αρχή, κανείς δεν πιστεύει ό,τι ισχυρίζεται πως έχει δει, αλλά αυτό ήταν πριν αρχίσουν να εμφανίζονται τα πτώματα.

Οι υπερ-εγκληματίες της Marvel είναι συναρπαστικοί και διασκεδαστικοί όταν διαβάζεις γι’ αυτούς σε ένα κόμικ, αλλά τι συμβαίνει όταν ο Δόκτωρ Ντουμ στέκεται μπροστά σου, ή ο Μόουλ Μαν και τα Μολοειδή του επιτίθενται;
Καθώς οι πιο επικίνδυνοι εγκληματίες που κόσμησαν ποτέ τις σελίδες των κόμικ εισβάλλουν στον κόσμο μας με ένα μυστηριώδες και μοχθηρό σχέδιο, όλη η πόλη πέφτει στο χάος και την αταξία.
Ο Τόμπι θέλει να καταλάβει πώς και γιατί οι υπερεγκληματίες έκαναν το άλμα από τη φαντασία στην πραγματικότητα, αλλά πρώτα πρέπει να επιβιώσει από τις επιθέσεις τους.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Marvel 1985 #1-6.

Συγγραφέας: Millar Mark
Εκδότης: Οξύ / Marvel
ISBN: 9789604364893
Αριθμός Σελίδων: 160
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Έτος Έκδοσης: 2017

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου