Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Σύνδρομο Omnibus

Στον κόσμο του ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, ένα κλινικό σύμπτωμα δεν βρίσκεται μακριά από το να αποτελεί χάρισμα. Και δεν απέχει πολύ από το να γίνει καταδίκη.

Ο Άρης, η Νικόλ, η Έλλη και ο Σταύρος ζουν στα όρια αυτού που αντιλαμβάνεται η επιστήμη. Αυτού που η Ιατρική περιγράφει ως “σύνδρομο”. Βαδίζουν ο καθένας το δικό του δρόμο και ζουν τα δικά τους αδιέξοδα, μέχρι που οι ιστορίες τους θα συγκλίνουν σε ένα κοινό πεπρωμένο. Είναι η μοίρα αυτή που θα τους φέρει κοντά, η επιμονή του Άρη ή κάποια άλλη δύναμη;

Ο συλλεκτικός αυτός τόμος, κυκλοφορεί σε 200 αριθμημένα αντίτυπα και συγκεντρώνει για πρώτη φορά τα 4 τεύχη και το graphic novel που έγραψε ο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και σχεδίασαν ο Χρήστος Μαρτίνης, ο Γιάννης Ρουμπούλιας, ο Γαβριήλ Τομπαλίδης και η Αλέξια Οθωναίου.

Αποκλειστικά στην παρούσα έκδοση θα βρείτε και μία ολοκαίνουρια ιστορία σχεδιασμένη από τον Λευτέρη Μαυρογιάννη, τις ιστορίες των Γιάννη Ρουμπούλια και Γαβριήλ Τομπαλίδη επεξεργασμένες εκ νέου από τους καλλιτέχνες, καθώς και ένα pin-up gallery με έργα 17 Ελλήνων δημιουργών comics και εικονογράφων.

Σενάριο Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου
Εικονογράφηση Αλεξία Οθωναίου, Γαβριήλ Τομπαλίδης, Γιάννης Ρουμπούλιας, Χρήστος Μαρτίνης, Λευτέρης Μαυρογιάννης
Εξώφυλλο Χρήστος Μαρτίνης
Lettering Φρειδερίκος Ρούσσος
Γραφιστική Επιμέλεια Φρειδερίκος Ρούσσος
Σελίδες 208
Χρώμα Ασπρόμαυρο
Διαστάσεις 17×24
Ημερομηνία Κυκλοφορίας Απρίλιος 2018
ISBN 978-618-5293-03-1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου