Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Μπλεκ #13

Έχοντας συμπληρώσει 2 χρόνια εκδοτικής ζωής, πιστεύουμε ότι το περιοδικό που κρατάτε στα χέρια σας βρίσκεται πια στη σωστή κατεύθυνση, ανανεώνοντας τακτικά το περιεχόμενο του και κρατώντας σε εγρήγορση τους αναγνώστες του. Συνεχής εναλλαγή ηρώων, αφιερώματα σε παλιά και νέα έντυπα, νέα γύρω από τον χώρο της ένατης Τέχνης και πολλά ακόμα! Ωστόσο, μια ιδιαίτερα σημαντική στήλη της νέας εποχής του Μπλεκ είναι για εμάς οι Έλληνες καλλιτέχνες! Η λογική αυτής της στήλης που αφιερώνει 4-5 σελίδες σε έναν Έλληνα καλλιτέχνη σε κάθε τεύχος είναι να δώσει βήμα σε νέους αλλά και έμπειρους δημιουργούς να μιλήσουν για τη διαδρομή τους στον χώρο και να παρουσιάσουν κάποιο ενδεικτικό έργο τους! Προσωπικά νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος, που μέσω αυτής της στήλης γνώρισα αρκετούς νέους δημιουργούς με πολλούς από τους οποίους συνεργαζόμαστε και εκτός του περιοδικού, αλλά και έχουμε αναπτύξει προσωπική φιλία!

Ο φιλοξενούμενος καλλιτέχνης αυτή τη φορά δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές με πολυάριθμα βραβεία, ενώ το κόμικς του Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα ήταν το πρώτο ελληνικό που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη, με τον ίδιο μάλιστα να πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για τον Γιάννη Ρουμπούλια που στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Γαβριήλ Τομπαλίδη μας αποκάλυψε πολλά για τη μέχρι τώρα διαδρομή του στον χώρο της 9ης Τέχνης, την εμπειρίες του ως καθηγητής σχεδίου (Σχολή Ορνεράκη), αλλά και ως ηθοποιός!

Αναλυτικότερα, τώρα, τι θα βρείτε στο Μπλεκ #13:

- Μπλεκ - Μήνυμα Άκρως Απόρρητο των Maurizio Torelli & Franco Bignotti
- Λάργκο Γουίντς - Η Παγίδα (Β' Μέρος) των Jean Van Hamme & Phillipe Francq
- Ελ Ζαμπάτο - Οι Σκλάβοι Της Ρώμης (Β' Μέρος) των Victor Mora & Francisco Darnis
- Ο Δολοφόνος Με Το Δρεπάνι του Γιάννη Ρουμπούλια


- Στορμ - Ο Ταξιδιώτης Του Αρμαγεδδώνα των M. Lodewijk & D. Lawrence
- Δικαστής Ντρεντ - Το Σάβανο (Β' Μέρος) των Michael Carroll και Paul Davidson
- Τα Μαγικά Παπούτσια Του Μπίλυ των Fred Baker & Mike Western
- Το Παιδί Πάνθηρας των T. Tully & M. Western, E. Bradbury

Και ακόμη:

- Mα τα χίλια... του Βαγγέλη Σαΐτη
- Κόμικς Νέα του Γαβριήλ Τομπαλίδη
- Συνέντευξη: Γιάννης Ρουμπούλιας στον Γαβριήλ Τομπαλίδη
- Στήλη Νούμερο 1: Αστερίξ του Νίκου Δημ. Νικολαΐδη
- The Pop Corner του Μάνου Νομικού


Εκδόσεις : Μικρός Ήρως
Δημιουργοί Torelli, Bignotti, Collins, Seijas, Hamme, Francq, Ennis, Burns, Lodewijk, Lawrence, Mora, Darnis, Carrol, Davidson, Western, Tully, Bradbury, Baker, Σαϊτης, Ρουμπούλιας
Ημερ. Έκδοσης Νοέμβριος 2020
Αριθμός Σελίδων 164
Διάσταση 17 x 24 cm
Χρώμα Έγχρωμο
ISSN 2653-8806

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου