Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ - Η ΡΟΖΑ ΤΟΥ ΑΡΚΑ

Ο Θανασάκης μυστικός πράκτορας; Ναι, ο απίθανος μικρός αποφασίζει να μας δείξει το αστυνομικό του ταλέντο. Το καπέλο και τα γυαλιά του μπαμπά του γίνονται η τέλεια μεταμφίεση και ο φίλος του ο Χάρης με το καπέλο και τα γυαλιά της μαμάς του γίνεται ο τέλειος βοηθός. Το ακτύπητο δίδυμο είναι έτοιμο να αναλάβει τις πιο δύσκολες αποστολές.
Ειδικότητά τους οι παρακολουθήσεις, παρακολουθούν τους πάντες με τόλμη και επιμονή: την επιπόλαιη Τζένη, τον φιλήσυχο Αποστόλη, αλλά και την άκρως επικίνδυνη Ρόζα. Όμως ο πραγματικός στόχος του Θανασάκη είναι το σπίτι της Σίσσυς, του κοριτσιού που του έχει κλέψει την καρδιά. Στήνεται απ' έξω με τις ώρες, παρά τις διαμαρτυρίες του Χάρη, ελπίζοντας ν' ανακαλύψει κρυφές πτυχές της ζωής της αγαπημένης του. Βέβαια, οι μυστικές δραστηριότητες του Θανασάκη είναι φανερό πού θα οδηγήσουν: σε σπαρταριστές καταστάσεις και άφθονο γέλιο.
Ένα ακόμα βιβλιαράκι του Αρκά με τον πιτσιρίκα που έχουν αγαπήσει χιλιάδες αναγνώστες ενώ αυτός θέλει να τον αγαπήσει μόνο ένα άτομο: η Σίσσυ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Συγγραφέας: Αρκάς
ISBN13 9789601691695
Χρονολογία Έκδοσης Οκτώβριος 2020
Αριθμός σελίδων 64
Διαστάσεις 17x12
Εκδόσεις Πατάκη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου