Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Οι Περιπέτειες των Ζο, Ζετ και Ζοκό #2 - Η Μυστηριώδης Ακτίνα

Οι Περιπέτειες των Ζο, Ζετ και Ζοκό είναι μία γαλλοβελγική σειρά δημιουργημένη από τον Hergé, τον γνωστό συγγραφέα των Περιπετειών του Τεντέν. Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι δύο παιδιά, τα αδέρφια Ζο και Ζετ, τα οποία μαζί με τη μαϊμουδίτσα Ζοκό, μπλέκουν σε συναρπαστικές περιπέτειες.

Στο δεύτερο τεύχος της σειράς, ο Ζο, η Ζετ και ο Ζοκό αιχμαλωτίζονται από πειρατές που τους κρατούν αιχμαλώτους στο υποβρύχιό τους. Στη συνέχεια, οδηγούνται σε ένα μυστικό υποθαλάσσιο κρησφύγετο, απ’ όπου καταφέρνουν να αποδράσουν, κλέβοντας μια αμφίβια άκατο. Καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους διώκτες τους και φτάνουν σ’ ένα νησί όπου και συλλαμβάνονται από τους ανθρωποφάγους κατοίκους του. Ο Ζοκό αναλαμβάνει δράση με τις μαϊμούδες του νησιού. Εν συνεχεία, οι φίλοι μας χτυπούν τους ιθαγενείς με την ακτίνα V που βρίσκεται στην άκατο. Οι πειρατές, ωστόσο, συνεχίζουν να τους αναζητούν.

Οι Περιπέτειες του Τεντέν είναι παγκοσμίως γνωστές. Ο Hergé όμως έχει δημιουργήσει και άλλους ήρωες και ιστορίες που συνεχίζουν να συναρπάζουν μέχρι τις μέρες μας. Σε αυτό το άλμπουμ θα διαβάσετε μια από αυτές τις κλασικές ιστορίες που έγραψε και σχεδίασε ο μεγάλος αυτός δημιουργός τη δεκαετία του ’30. Ο Ζο και η Ζετ έχουν εμφανιστεί σε οπισθόφυλλα αρκετών τευχών της σειράς Τεντέν, όμως οι περιπέτειές τους παρέμεναν αδημοσίευτες στην Ελλάδα έως τώρα.


Εκδόσεις: Μικρός Ήρως
Δημιουργοί Hergé
Ημερ. Έκδοσης Ιανουάριος 2022
Αριθμός Σελίδων 112
Διάσταση 21 Χ 28 εκ.
Χρώμα Έγχρωμο
ISBN 978-618-206-129-9

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου