Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Σιλό

ΤΟ ΣΙΛΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ!

Η τέλεια μεταφορά του σύμπαντος του Wool στον κόσμο των comics

Tο μυθιστόρημα που σκαρφάλωσε στη λίστα των πιο ευπώλητων βιβλίων των New York Times μεταφέρεται σε graphic novel, με την εικονογράφηση του υποψήφιου για βραβείο Hugo, Jimmy Broxton, σε διασκευή των δημοφιλών δημιουργών Jimmy Palmiotti και Justin Gray.
Το δυστοπικό μυθιστόρημα, που πλέον θεωρείται κλασικό και, όπως το χαρακτήρισε ο Justin Cronin, συγγραφέας του μυθιστορήματος Το Πέρασμα, “ένα μοναδικό κατόρθωμα”, θα σαγηνεύσει τόσο τους αναγνώστες που ήδη το ξέρουν όσο και εκείνους που το γνωρίζουν για πρώτη φορά.

Πρόκειται για την ιστορία της ανθρωπότητας που μάχεται να επιβιώσει, της ανθρωπότητας στο χείλος του γκρεμού. Ο κόσμος έξω είναι επικίνδυνος, όσα μπορείς να δεις από αυτόν περιορισμένα και κάθε κουβέντα γι’ αυτόν απαγορευμένη. Μα υπάρχουν πάντα εκείνοι που ελπίζουν, που ονειρεύονται. Αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι, είναι εκείνοι που μολύνουν τους άλλους με την αισιοδοξία τους. Η τιμωρία τους είναι απλή. Τους δίνουν εκείνο που ισχυρίζονται πως είναι η μεγαλύτερη επιθυμία τους: τους στέλνουν στον έξω κόσμο.

«Είναι πραγματικά απολαυστικό να βλέπεις τους χαρακτήρες, την ιστορία και το ίδιο το Σιλό να παίρνουν ζωή στις σελίδες του.»
– Goodreads

«Με αυτό το graphic novel καταλαβαίνω για ποιο λόγο επιλέχθηκε από την Apple TV και για ποιο λόγο έγινε μια τόσο σπουδαία σειρά.»
– Amazon

Εκδόσεις: Anubis
Συγγραφέας: Justin Gray,  Jimmy Palmiotti
Σχεδιαστής: Jimmy Broxton 
ISBN: 978-618-5853-23-5
Ημ. Έκδοσης: 19/06/2024
Αριθμός Σελίδων: 156
Διαστάσεις: 17 x 26
Μετάφραση: Ορέστης Μανούσος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου