Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Solo Leveling, Τόμος Α’

Πριν χρόνια, παράξενες πύλες άρχισαν να εμφανίζονται σε κάθε γωνιά του κόσμου και η ανθρωπότητα βρέθηκε μπροστά σε στρατιές από φονικά τέρατα, αντιμέτωπη με την προοπτική της ολοκληρωτικής εξόντωσης. Παράλληλα, όμως, έκαναν την εμφάνισή τους και οι Κυνηγοί, άτομα με ξεχωριστές ικανότητες, τα οποία μπορούσαν να σταματήσουν τις ορδές των τεράτων.

Ένας από αυτούς είναι ο Τζινού Σανγκ, γνωστός ως “Ο Πιο Αδύναμος Κυνηγός Όλων των Εποχών”. Όταν παίρνει την απόφαση να συμμετάσχει σε μια φαινομενικά απλή επιδρομή, δεν μπορεί να φανταστεί πως πολύ γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο κίνδυνο που έχει συναντήσει ποτέ…

«Το Solo Leveling Vol. 1 είναι μια υπενθύμιση του τρόπου με τον οποίο οικεία στοιχεία και θεματολογίες μπορούν να ενωθούν για να δημιουργήσουν κάτι πολύ πιο επικό από το άθροισμα των επιμέρους στοιχείων.»
-Noisy Pixel

«Αν έχετε δει το anime, τότε θα σας αρέσει και το manga καθώς έχει ανεπαίσθητες αλλαγές σε σχέση με αυτό.»
-Amazon

«Δεν χορταίνω το πρώτο κεφάλαιο και τα επόμενα είναι από τα ελάχιστα πράγματα για τα οποία ανυπομονώ στη ζωή μου.»
-My Anime List

«Το Solo Leveling είναι ένα πρωτοποριακό ‘urban fantasy’ manga και αναμφίβολα το καλύτερο από όλα. Η εικονογράφηση είναι απίστευτη και το σενάριο είναι διαμορφωμένο ώστε να δημιουργεί υπέροχες στιγμές και τρελές μάχες.»
-Anime Planet

Συγγραφέας: Chugong
ISBN: 978-618-5853-08-2
Ημ. Έκδοσης: 31/05/2024
Αριθμός Σελίδων: 168
Διαστάσεις: 14 x 20,5
Μετάφραση: Χρήστος Τσέλιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου