Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

ΤΡΟΜΟΣ

Θα Χτυπάνε Παλαμάκια τα Κωλάκια Σου!

Η αβάσταχτη γοητεία του λογοτεχνικού τρόμου, η ακατανίκητη έλξη του καυτού αίματος, η μεθυστική απόλαυση των - όχι και τόσο απαραίτητων – φονικών, ααα …και ορισμένα ζόμπις, αποτελούν τα πρωτογενή υλικά για μια ιστορία ελαφρώς διαφορετική από ό,τι έχει συνηθίσει να περιμένει το αναγνωστικό κοινό από τον δημοφιλή Θεσσαλονικιό δημιουργό.

Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί ένα κρεσέντο σουρεαλιστικού χιούμορ, γεμάτο καλλιτεχνικά φετίχ, αδικαιολόγητα παράλογες καταστάσεις, έντονη βία, πίτσα και φυσικά… αίμα!

Ο ΤΡΟΜΟΣ - το κόμικ με τον χύμα τίτλο και τον αινιγματικό υπότιτλο - εγκαινιάζει την μετατροπή της αυτοχρηματοδοτούμενης και DIY εκδοτικής zart_corps, από μια μικρή, άτυπη ιδέα του Σταύρου Κιουτσιούκη είκοσι χρόνια πριν, σε μια επίσημη σειρά εκδόσεων (λέγε με imprint) της Ένατης Διάστασης. Ένας νέος δημιουργικός κύκλος που φιλοδοξεί να συνδυάσει την «επίσημη» εκδοτική κυκλοφορία με την «φάνζιν» αντίληψη και αισθητική. Και για να το περιγράψουμε πιο απλά με τα λόγια του ίδιου του δημιουργού: «Κόμικς για κάθε τουαλέτα».

Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
Σειρά: zart_corps /1
Διαστάσεις: 20 x 25,5
Αριθμός σελίδων: 32 / Έγχρωμο
ISBN: 978-618-5115-36-4
1η Έκδοση: Δεκέμβριος 2020
Εκδόσεις: ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Διάβασα το κόμικ και ήταν εξαιρετικό , πολύ γέλιο . Θα ήθελα να μάθω αν η ιστορία αυτού του κόμικ συνεχίζεται γιατί στο τέλος έμεινα με το ερώτημα πώς ξεκίνησαν όλα αυτά με τον πιτσοκόυτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή