Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

LAST CALL

Καμένα στριπάκια από τα ξενύχτια σου στο μπαρ...

Το να ετοιμάζεις την έκδοση ενός κόμικ με θέμα τα μπαρ σε μια περίοδο που οι αγαπημένοι σου χώροι διασκέδασης παραμένουν κλειστοί αγγίζει τα όρια της ειρωνείας… Το LAST CALL όμως είναι η ανθολογία των comic strips που δημοσιεύτηκαν σε καλύτερες μέρες. Ή μάλλον… σε καλύτερες νύχτες!

Κι επειδή όλοι μας, λίγο πολύ, έχουμε περάσει χρόνο από τη ζωής μας μπροστά στην μπάρα, απέναντι από κάποιον μπάρμαν-φίλο μας, πριν ακόμη αυτός μετατραπεί σε mixologist και barista, πριν εξοστρακιστούμε για ένα τσιγάρο στον εξωτερικό χώρο και πολύ πριν φτάσουμε στο δυστοπικό σήμερα, το LAST CALL έρχεται να σου θυμίσει όλα εκείνα τα βράδια.

Άλλοτε νηφάλιοι και άλλοτε… ντίρλα, οι θαμώνες της ξύλινης μπάρας, εξομολογούμενοι ή εξομολογητές, ξέρουν πάντα τι πίνουν. Κι ο μπάρμαν τους κι αυτοί. Είναι μια σχέση γερή, η οποία ξεδιπλώνεται ανάμεσα σε σερβιτόρες, ντι-τζέι και συγχρωτιζόμενους πελάτες που λίγο πολύ ξέρεις φυσιογνωμικά.

Τα στριπάκια αυτού του τεύχους, μικρά σαν σφηνάκια, δημοσιεύτηκαν αρχικά με την μορφή σειράς στα social media του WonderWall bar (Αιγύπτου 18, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).


Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κιουτσιούκης
Διαστάσεις: 14x21
Αριθμός σελίδων: 32 / Έγχρωμο
ISBN: 978-618-5115-35-7
1η Έκδοση: Δεκέμβριος 2020
Εκδόσεις: ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου