Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2008

Οι περιπέτειες του Λούθερ Αρκράιτ Το πλήρες έργο

Περιγραφή: "Ένα έργο πολυσύνθετο, που απλώνεται φιλόδοξα σ' ένα μεγάλο κοινωνικό και πολιτιστικό πεδίο γνώσεων και παραμένει ακόμη μοναδικό στο τοπίο των κόμικς... εξαίσιο και συγκλονιστικό".
(Alan Moore)

"Δεν υπάρχει τίποτα το ελαφρύ ή ακαδημαϊκό στο θέμα που είναι πρόθυμος ν' αντιμετωπίσει ο Talbot! Έχει μια αίσθηση της πραγματικότητας το ίδιο δυνατή όσο και το ταλέντο του στην φαντασία... Απολαύστε αυτή την υπέροχη ιστορία όπως εσείς επιθυμείτε. Σας παρέχει διάφορα επίπεδα εμπειρίας. Είμαι σίγουρος ότι θα αποκομίσετε πολλά, όπως κι εγώ. Αν την διαβάζετε για πρώτη φορά, να ξέρετε ότι σας ζηλεύω!"
(Michael Moorcock)

"Οι καθηλωτικές σκηνές δράσης, οι συγκινητικές ρομαντικές στιγμές, οι νοσηρές εμμονές, το σκανδαλιστικό, αλλά και διακριτικό, χιούμορ... σίγουρα κατατάσσουν τις "Περιπέτειες του Λούθερ Αρκράιτ" ανάμεσα στα μεγάλα έπη του είδους. Η συγκεκριμένη συλλογή αποδεικνύει την ανωτερότητα και τις συγγραφικές ικανότητες του Bryan Talbot, που γνωρίζει πώς φτιάχνεται ένα πραγματικά σπουδαίο κόμικς άλμπουμ: μια γοητευτική, συναρπαστική ιστορία, δυνατοί, γνήσιοι χαρακτήρες και εκπληκτικά σχέδια σε απόλυτη ισορροπία με την διαυγή, σαφή αφήγηση".
(Garth Ennis)


Μήνας Έκδοσης Νοέμβριος
Έτος Έκδοσης 2007
Αριθμός Σελίδων 220
Διαστάσεις 43χ30

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου