Μάθε τι νέο κυκλοφορεί:

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

GIANT SIZE FASCISTS

Αφού πολέμησαν Υπέρ Πίστεως και Πατρίδας για επτά ολόκληρα χρόνια εκ μέρους της Επαναστατικής κυβέρνησης της 21ης Απριλίου, οι μεγαλύτεροι Υπερ-Έλληνες αυτοεξορίστηκαν στην Αμερική, αηδιασμένοι από τις αντιδραστικές, και παράνομες, κυβερνήσεις που ακολούθησαν την Επανάσταση. Ζώντας ανάμεσα στους Έλληνες μετανάστες και ομογενείς της Αστόρια στην Νέα Υόρκη, ορκίστηκαν να υπερασπιστούν κάθε Έλληνα κατέχων το Γονίδιο Ε, που κατατρομαγμένος διώκεται από τις μισαλλόδοξες δυνάμεις που τον φθονούν (για την περιουσία του και την επιτυχία του στην αμερικανική ήπειρο ουσιαστικά). Τώρα κάθε Έλληνας ταβερνιάρης, ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, ακόμα και δημιουργός χοτ ντογκ μετά κυλιομένου καροτσακίου, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε πλέον. Υπέρ πίστεως, ομογένειας και του ελληνικού ονείρου, κυρίες και κύριοι ο Κων σας παρουσιάζει: "The Fanatic Fascists".


Το comic ''Giant-Size Fascists'', σε σενάριο και σκίτσο του Con (Κων Χρυσούλης) είναι μια παρωδία των αμερικανικών υπερηρωικών κόμικς, με ήρωες Έλληνες ''υπερπατριώτες'' που ζουν αυτοεξόριστοι στην Αστόρια της Νέας Υόρκης και καλούνται να υπερασπιστούν την τιμή του Έθνους κάθε φορά που εκείνο τους καλεί.

Με τον ιδιαίτερο τρόπο τους - και με άφθονες δόσεις χιούμορ - οι υπέρ-Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν, κι ζουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα..


Συγγραφέας: ΧΡΥΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝ
Εκδοτικός Οίκος: ΧΑΡΑΜΑΔΑ
Σελίδες:32
Ημερομηνία Έκδοσης: 2007
Διαστάσεις:21Χ29

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου